Comentarios alumnas

En este rinconcito de mi web podéis dejar vuestros comentarios e impresiones:

Margaret17 de agosto de 2012, 0:12
Vam comença a fer dansa, primer per la il.lusió de provar algo nou, com un joc per a mi, i fer una micad'esport, etc etc.... després la teva alegria, el descobriment de la dansa oriental, i que sempre ens deies que ho feiem taaan bé, ens va anar convencent, fins al punt d'arribar a actuar al damunt d'un escenari!!!! Les teves classes són divertides, poses molt d'èmfasi en tot el que ens ensenyes, són aprofitades, no perdem ni un minut, ens transmets energia, ens dones confiança, també t'enfades si no t'escoltem... ;) no se!!! que t'he de dir.. si ja t'ho hem dit tot!!!
Mariona - 17 de agosto de 2012, 3:59
Des de l'opinió d'una alumna que fa dos anys, quan va començar, no en tenia ni idea de dansa del ventre, crec que la Tati és una molt bona aposta. Dins de la seva carinyositat i paciència, té seriositat i exigeix esforç per aconseguir millorar en cada classe: fa que creguis en tu i que sembli que res és impossible. És innovadora i aconsegueix que, mentre t'ho estiguis passant de conya, aprenguis i cada cop estimis més aquesta dansa.
 Montse de Boldu - 17 de agosto de 2012, 14:15
Soy una alumna de Tati entradita en años, pero os puedo asegurar que desde hace un año y dos intensivosde verano,parezco una baby, no porque se me hayan ido las arrugas, nooooooooo,es porque esta persona vital, entusiasta, profesional,ha conseguido que mueva mis caderas que parecian de armazon, que mis pechos poco a poco salgan hacia arriba, y que me lo pase tan bien que por nada del mundo quiera faltar a susclases, graciaaaaaaaaaaaaas mi Tati, lastima no haberla conocido cuando tenia unos cuantos años menos.
 NORMA19 de agosto de 2012, 7:36
Amb ganes d’anar a fer classe de dansa es com em desperto el dia que assagem! 
Per compartir moments, passar-m’ho bé, aprendre, riure, moure’m, desconnectar i superar-me. Tot això potser no em passaria pel cap si no t’hagués conegut.
Per la paciència que tens, per la energia que desprens i per la confiança que ens dones a cadascuna de nosaltres.
Animo a tothom a provar-ho! Les classes són molt dinàmiques, passa el temps volant! 
Gràcies Tati
 Laura serentill aldavó21 de agosto de 2012, 14:08
Només tinc coses bones a dir sobre les classes que faig amb la Tati, es una noia super alegre i divertida, molt agradable i amb ganes de superar-se. Això ho demostra dia a dia a cada classe i intenta enganxar-nos les ganes de ballar i de no perdre la il·lusió ni les ganes. 
Les nostres classes estan molt bé, són molt completes i divertides. 
Em sento realment orgullosa d'haver conegut una persona com la Tati, realment al seu costat he après moltíssimes coses.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT TATI!
Mimi - 27 de agosto de 2012, 4:38
La meva primera experiència arranca un estiu amb l'intensiu de BellyShakira i va ser genial, des de llavors vaig saber que ja no podria deixar de ballar!!!
Les classes de dansa que imparteix la Tati són dinàmiques, divertides, et carreguen d'energia positiva i sap com motivar per treure'n el millor de cadascú!!! 
Fusiona estils busca nous ritmes, moviments però sempre des del respecte a la dansa, és una gran ballarina i coreogràfa. Humilitat, constància i compromís són alguns dels seus valors però sobretot en destacaria la passió que posa en les seves classes, espectacles i en la vida!! Us animo a provar, quedareu captivats!!!
 Gemma1 de julio de 2013, 2:25
Què és per mi la dansa? Doncs, és el meu element, allò que em fa sentir jo mateixa perquè quan el meu cos dansa la meua ànima s'allibera.
I què és la Tati i les seues classes per mi? Doncs, primer va ser qui m'aixecava quan tenia tristesa post actuacional, qui tenia paraules boniques i d'ànims després de ballar, qui em va fer creure en la potència de les meues caderes boges, qui m'ha donat l'oportunitat de substituir-la en alguna de les seues classes. Però sobretot és qui m'ha ensenyat que és igual com ho fem, que lo important és disfrutar-ho, que amb treball tot es pot fer, que cada cos balla diferent, que no hi ha lloc per les comparacions, que la passió és lo més important per fer una feina ben feta, que totes som especials i ens treu lo millor de cadascuna, que al seu costat sóc millor ballarina però lo més important, millor persona. Però encara ha fet una cosa més GRAN per mi i és enganxar la meua belly twin a la dansa oriental. Definitivament, addicted to Tatiany! Gràcies per tot! :-)
 Esther Abad- 9 de julio de 2015, 15:25
Estic encantada amb la Tati una professora divertida, calida i treballadora, et dona molt material perque aprenguis i te molta paciencia. Es espontanea, amb xispa igual que les seves coreos, ! son sorprenents i et mante la atencio constanment! a les seves classes el temps passa molt rapid perque ens ho passem de lo mes be i

 

 

 

  1 comment for “Comentarios alumnas

  1. Marissa
    20/08/2015 at 08:22

    Vai començar perquè m’ agrada l’ activitat i com una cosa nova però aviat va ser algo més l’ entusiasme l’ alegria i la teva vitalitat taty fa que la dansa amb tu sigui un apèndix a viure amb positiu Gràcies taty fins aviat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Current day month ye@r *